Description
Bio Blat pentru Tarta din 4 Cereale Fara Gluten Werz 400 g
Blatul nostru pentru tarta este deja complet copt, astfel incat o minunata tarta este creata in cel mai scurt timp. Pur si simplu acoperiti blatul pentru tarta cu fructe proaspete, congelate sau ce topping doriti si apoi turnati glazura si ornati.
Faptul ca un amestec de patru tipuri de faina integrala(orez, porumb, mei si hrisca) este utilizat pentru productie inseamna ca baza de prajitura contine mult mai multe fibre si oligoelemente decat produsele de patiserie comparabile din faina de grau.
Ar trebui să fie intotdeauna timp pentru o bucata proaspata de tarta cu fructe. La fel ca toate produsele de patiserie Werz, blatul pentru tarta este realizat cu mare grija, ingrijire si maiestrie.
•indulcit cu miere.
•amestec din patru feluri de faina integrala.
•pentru creatii individuale.
Caracteristici:
Ingrediente:faina de grau integrala cu 4 cereale * (31%) (orez *, porumb *, mei *, hrisca *), miere * (30%), ulei de palmier *, amidon de porumb *, apa, ulei de floarea-soarelui *, agent de ingrosare:guma de guar * , praf de copt tartru * (amidon de porumb *, tartru acidulant, bicarbonat de sodiu).
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale pentru 100 g
Valoarea energetica:1778 kj/424 kcal.
Grasimi:21,40 g din care acizi grasi saturati 8,50 g.
Carbohidrati:54,40 g din care zaharuri 22,50 g.
Proteine:2,30 g.
Fibre:2,40 g.
Sare:0,10 g.
Unitati de paine:4,80 g.
Gramaj:400 g.
Material de ambalare:atmosfera protectoare.
Alergeni:porumb, fara drojdie, 1U = 21,0 g.
Altele:fara:oua, nuci, migdale si nuci, lactoza, gluten, drojdie, soia, susan.
Indulcitori:nici o informatie!
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Tara de origine:Germania
Reviews
There are no reviews yet.