Description
Bio Faina de Banane Govinda 350 g.
Faina de banane organica, vegana, fara gluten, este la fel de versatila si poate fi folosita ca faina obisnuita sau ca amidonul. La coacere, 30% din acestea pot fi inlocuite cu faină de banana. Indiferent daca doriti un preparat dulce sau savuros, faina de banana este ideala ca inlocuitor 1: 1 pentru alimente precum clatite sau budinca de gris. Faina poate fi utilizata si ca liant pentru sosuri, supe si smoothie-uri.
Avantaje Faina de banane Govinda:
- Este versatila
- Poate fi folosita pentru gatit, coacere si sosuri
- Are gust si aroma neutre
Recomandare de folosire:
Reteta de clatite vegane
Ingrediente:
- 200 g faina de banana
- 2 lingurite de praf de copt
- 150 ml suc de mere
- 150 ml lapte vegetal
- 1 vârf de sare
- 2 lingurițe de sirop de floare de nuca de cocos
- 1-3 linguri apa minerala carbogazoasa
Mod de preparare: Amestecati faina de banane de la Govinda si praful de copt intr-un bol. Se adauga ingredientele ramase si se amesteca (de preferat cu mixerul manual). Apa minerala creeaza un aluat foarte elastic. Amestecul se coace la foc mediu intr-o tigaie. Adaugați orice topping și bucurati-va de rezultatul obtinut!
Caracteristici:
Ingrediente: 100 % faina de banane*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale pentru 100 g
Valoarea energetica: 1548 kj/370 kcal.
Grasimi: 0,20 g din care acizi grasi saturati 0,20 g.
Carbohidrati: 88,70 g din care zaharuri 0,10 g.
Proteine: 3,30 g.
Sare: 0,13 g.
Gramaj: 350 g.
Material de ambalare: in cutie de carton.
Produs certificat organic.
Alergeni: nuci, susan, lupin,fara drojdie.
Altele: vegan, fara gluten.
Indulcitori: nici o informatie!
Conditii de depozitare: pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Tara de origine: Germania
Reviews
There are no reviews yet.