Description
Bio Tapioca Primeal 250 g
Tapioca are un gust neutru si putere mare de coagulare, ceea ce o face usor de folosit ca si agent de ingrosare in alimentele dulci si sarate. Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la dezghetare – inghetare, fara a-si pierde structura gelatinoasa.
Tapioca trebuie hidratata si apoi fiarta impreuna cu un lichid pentru a forma un gel.
Caracteristici:
Ingrediente: perle de manioc*(amidon extras din radacini de manioc).
Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Poate contine urme de:gluten, soia, susan, fructe oleaginoase si telina.
Mod de preparare:adaugati bio tapioca de la Primeal intr-un lichid cald (30 g pentru 1/2 litru de lichid).
Fierbeti 6-7 minute, amestecand continuu. Se obtine un preparat fin si cremos fara gust de fainoase.
Se poate folosi in preparate de panificatie (paine, briose, etc.), patiserie (prajituri, blat pentru tarta, etc.) sau budinca.
Valori nutritionale pentru 100 g
Valoarea energetica: 1503 kj/354 kcal.
Grasimi:0 g din care acizi grasi saturati 0 g.
Carbohidrati:87,80 g din care zaharuri 3,40 g.
Fibre:0,90 g.
Proteine:0,20 g.
Sare:0 g.
Gramaj:250 g.
Material de ambalare:atmosfera protectoare.
Produs certificat organic.
Alergeni:poate contine urme de gluten, soia, susan, fructe oleaginoase si telina.
Altele:vegan.
Indulcitori:nici o informatie!
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui,pastrati etans.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Tara de origine:Thailanda/India
Atentie: Informatiile privind produsele cu potential alergen din magazinul Nourish.ro nu inlocuiesc sfaturile profesionale, in special sfaturile medicale, sau citirea prospectului sau listei de ingrediente a produselor.
Nota:Ne mentinem cu atentie baza de date de produse, dar nu putem exclude erorile individuale. Va rugam sa verificati intotdeauna informatiile despre produsul respectiv. Suntem recunoscatori daca evidentiati discrepantele!
Reviews
There are no reviews yet.