Description
Bio Terci de Ovaz cu Ciocolata Fara Gluten Bauck Hof 400 g – amestec din fulgi de ovaz cu ciocolata pentru prepararea unui terci cald.
Caracteristici:
Terciul fara gluten de la Bauck Hof – mix vegan de fulgi de ovaz organici fara gluten cu ciocolata.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul Bauck Hof este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima. Ovaz fara gluten.
Ingrediente: Fulgi de ovaz integral ** fara gluten 83%, ciocolata neagra * 12% (zahar din trestie*, masa de cacao *, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui), bucati de boabe de cacao.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
**Ingrediente provenite din agricultura biodinamica.
Valori nutritionale pentru 100 g.
Valoarea energetica: 1654 kj/393 kcal.
Grasimi :10 g din care acizi grasi saturati 3,7 g.
Carbohidrati:58 g din care zaharuri 7,5 g.
Fibre:9,5 g.
Proteine:12 g.
Sare:0,04 g.
Fier:3.75 mg(27.0%*).
Magneziu:117 mg(31%*).
Tiamina(Vitamina B1) 0.28 mg(25%*).
*calculat din DZR de vitamine si minerale(Dzr -doza zilnica recomandata).
Gramaj:400 g.
Material de ambalare:punga.
Produs certificat organic.
Alergeni:cacao.
Altele:vegan,fara gluten.
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui,pastrati etans.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Fabricat in Germania de Bauck Hof.
Tara de origine:Germania.
Reviews
There are no reviews yet.